Perjantain toiset harjoitukset Italian GP:ssä olivat kiireiset. Osalle kuljettajista – mukaan lukien Kimi Räikkönen – kertyi jopa viidettä kymmenettä kierrosta. Nopeimmat olivat kaksi McLarenia, Lewis Hamilton ja Jenson Button.

Kimi Räikkönen (6:s) jäi kärjestä reilut kaksi kymmenystä, lyöden tallikaverinsa Romain Grosjeanin korvaajan, Jerome d’Ambrosion, yli kuudella kymmenyksellä.

Fernando Alonson (3:s) harjoittelu päättyi jo hyvissä ajoin ennen session loppua. Perjaintain aamuharjoitukset jäivät espanjalaiselta myös kesken, tällöin moottorivian vuoksi. Ongelman syynä oli nyt vaihdelaatikkovika, Ferrari tiedotti.

Heikki Kovalainen oli 18:s noin puolitoista sekuntia kärkeä hitaampana ja neljä kymmenystä tallikaveriaan Vitali Petrovia (20:s) nopeamana.

Ajat: Formula One World Championship Ltd