Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier toteaa Singaporen GP:n alla, että Kimi Räikkönen on periaatteessa yhä F1-mestarikandidaatti, mutta viimeisissä kisoissa heikentynyt auton kilpailukyky tekee kauden lopusta vaikean.

– Tietenkin hän voi [taistella mestaruudesta]. Hän on tällä hetkellä kolmas, yhden pisteen päässä Lewis Hamiltonista. Mitä vain voi tapahtua, Boullier sanoo tallin kotisivulla.

– Me emme ole kuitenkaan lapsellisia ja tiedämme, että hänen mahdollisuutensa ovat laihat. Siitäkin huolimatta tulemme painamaan helvetin kovaa niin kauan kuin matemaattinen mahdollisuus on olemassa voittaa se.

Itse Singaporen kisasta Boullier toivoo palkintokorokesijoitusta.

– Ei ole syytä epäillä, että palkintokoroke olisi ulottumattomissamme. Romain (Grosjean) rakastaa tämän kaltaisia ratoja ja Kimi on aina ollut nopea Singaporessa, vaikkakaan hän ei aina ole ollut kovin onnekas itse kisoissa. Viikonloppu tulee olemaan mielenkiintoinen.