Nelson Piquet Jr. on avautunut brasilialaiselle Terra-sanomalehdelle kauden 2008 skandaalinkäryisestä Singaporen GP:stä. Kisa muistetaan Renault-kuskin kolarista seinään, mikä toi turva-auton radalle ja muutti täysin kisan kulun brassin tallikaverin, Fernando Alonson, eduksi.

Myöhemmin kävi ilmi, että kolari syntyi tallimääräyksellä ja johti muun muassa tallipäällikkö Flavio Briatorelle langetettuun toimitsijakieltoon.

– Ei siitä ole paljon puhuttavaa. Minusta olin… olin hyvin nuori. Olin heikossa asemassa ja minulla oli paljon paineita. Henkistä tukea ei ollut ja olin yksin, sanoo 27-vuotias, jonka tulokset kauden 2008 aikana olivat olleet kaikkea muuta kuin GP2:ssa annettujen näyttöjen mukaisia.

– Managerini ja tallipäällikköni (Briatore) oli henkilö, jota minun oli kuunneltava ja siitä seurasi bullshittiä, brassi jatkoi.

– Mutta jokainen tekee virheitä ja oppii niistä. Minä olin asemassa, jossa oli paljon painetta ja olin uusi. On vaikea keksiä kuljettajaa, joka kestäisi sitä tilannetta.

Nykyisin kolminkertaisen F1-maailmanmestarin Nelson Piquet’n poika ajaa NASCAR-sarjan kolmanneksi korkeimmassa Trucks-luokassa.