Felipe Massa, joka vielä heinäkuussa vaikutti varovaisen luottavaiselta Ferrari-jatkonsa suhteen, kertoo nyt, että mitään kerrottavaa ei ole.

– Sopimukseni? Niin kauan kuin tilanne on epäselvä, mitään kerrottavaa ei ole, 31-vuotias kommentoi tulevaisuuttaan Sky Sportsin mukaan.

– Keskityn tekemään hyvää työtä seuraavissa kisoissa ja se on päätavoitteeni. Kauden ensimmäinen puolisko ei todellakaan ollut myönteinen minulle, mutta nyt tunnen oloni totisesti paremmaksi kuin alussa. Olen varma, että toinen puolisko (kautta) tulee olemaan parempi.

Brassin jatko punaisessa autossa myös ensi kaudella ei missään tapauksessa mahdottomuus ole. Varteenotettavien vaihtoehtojen määrä on hiljalleen vähentynyt kauden aikana Mark Webberin tehtyä jatkosopimus Red Bullin kanssa ja nuorten Paul di Restan sekä erityisesti Sergio Perezin tulosten ailahdeltua.

Heikki Kovalainen on tunnetusti ollut huhuissa esillä ja sopimusteknisistä kysymyksistä riippuen myös Nico Rosberg voitaisiin nähdä mahdollisuutena.