Kimi Räikkösen kritisoijana tunnettu Sky Sports -kolumnisti Pete Gill jättää tällä kertaa GP-analyysissään Jäämiehen haukkumisen väliin- joskin sanoo Romain Grosjeanin menettäneen todennäköisen kisavoiton ajettuaan soralle Q2:ssa – ja sen sijaan kyseenalaistaa Sebastian Vettelin aseman Red Bullilla.

– Kuka on Red Bullin kakkonen nyt? Sebastian Vettelin levottomuus ja epävarmuus tulemisesta niin vakuuttavasti tallikaverinsa lyömäksi oli ilmeistä Red Bullin kisan jälkeisessä lehdistötiedotteessa.

– Vettel ei ajanut huonosti tänä viikonloppuna, kyse on vain siitä, että (Mark) Webber ajoi paremmin. Hän hyödynsi viimeisimmän aika-ajovoittonsa tallin sisällä, kun taas hänen tallikaverinsa ”jäi jumiin Michaelin taakse”.

– Silverstone kaikista kunnianosoituksista huolimatta on inhottava paikka ohittamiselle ja kolmas sija oli kohtuullinen suoritus Vetteliltä, ottaen huomioon hänen lähtöruutunsa ja sen tosiasian, että hän ei ole nähnyt podiumia sitten Bahrainin.

– Ongelma vain on, että hänen kauden 2011 dominointinsa jälkeen sekä vietettyään 18 kuukautta selkeänä ykköskuskina Red Bullilla, hän on tottunut hyvään liikaa. Ja on ehkä hemmoteltu piloille.

– Hänen reaktionsa paineeseen, jota aiheuttaa uuteen eloon herännyt Webber sekä odotusten aiheuttama painolasti kotiyleisön edessä (Hockenheimissa) tulee olemaan kiehtovaa nähdä.