Toyotalla F1-sarjaa kauden ajanut skottikuski Allan McNish ei usko, että Stefano Domenicalin myönteiset kommentit Sebastian Vettelistä olisi syytä tulkita tervetulotoivotukseksi Ferrarille. McNish epäilee, että Ferrari pitää vain vaihtoehtonsa avoimina.

– Minusta tällä hetkellä yksi jos toinenkin osapuoli haluaa vähän hämmentää soppaa. Ei ole koskaan huono asia kuljettajan näkökulmasta jos toiset tallit puhuvat sinusta, McNish sanoo Sky Sportsille.

– Ei ole myöskään koskaan huono juttu, jos tulee sellaisia kommentteja, kuten Ferrarin Domenicalilta, kun hän sanoi, että kaksi kuljettajaa (Fernando Alonso ja Vettel) voisivat elää rinta rinnan.

– Mutta minä luulen Domenicalin vain sanoneen, että ”Ferrari on avoin kirja”, eikä siis, että ”meillä on neuvotteluita ja pyrimme saamaan Vettelin Alonson viereen”, ex-kuljettaja arvelee.

Skotti muistuttaa kaudesta 2007, jolloin Lewis Hamiltonin nousu tasa-arvoiseen asemaan samassa tallissa hermostutti Alonsoa.

– Ja sanoisin, että ehkä Fernandon ja Sebastianin yhdessäolossa ei olisi harmoniaa ja rakkautta. Se voisi olla vähän konstikkaampaa kuin he toivoisivat.