Vuoden 2009 F1-maailmanmestari Jenson Button tietää, mitä on olla takaa-ajettuna.

Kolme vuotta sitten Button ajoi Brawn GP:llä sensaatiomaisen alkukauden nappaamalla seitsemästä ensimmäisestä kisasta viisi voittoa. Sen jälkeen oli vaikeampaa, mutta titteli tuli kuitenkin taskuun ennen Sebastian Vetteliä.

Tällä formulakaudella Ferrarin Fernando Alonso on repinyt jo 34 pisteen kaulan Mark Webberiin, joka on kakkosena. Muut hiillostavat perässä ja koska kautta on vielä tasan puolet (10 kisaa) jäljellä, kaikki on vielä auki mestaruuden suhteen.

– Et koskaan tiedä. Jos alat ajaa sellaisia sijoituksia, joita Fernando ei osaa odottaa. Vaikka sinulla on iso marginaali muihin, sattuu se silti nähdä toinen kaveri niin vahvana. Kaikki on mahdollista, Button vihjaa Telegraphille.

– Saatamme joutua toistaa vuoden 2009 tapahtumat käännettynä eli voittaa kuusi kisaa seitsemästä kauden jälkipuoliskolla.