Heikki Kovalainen, joka Martin Brundlen arviossa ansaitsee toisen mahdollisuuden huipputallissa, kertoo tuoreessa haastattelussa, että optimismia uran jatkolle on yllin kyllin.

– Tulevaisuus tulee olemaan valoisa minulle. Oloni paddockilla on erittäin hyvä. Tiedän, että moni tietää, että suoriudun hyvin, Kovalainen sanoi Autosportin mukaan.

– Olen saanut takaisin itseluottamuksen, jonka vähän menetin McLaren-vuosinani. Olen saanut kaiken sen takaisin. Fyysisesti ja henkisesti olen hienossa tilanteessa nyt. Missä ikinä olenkin ensi vuonna, tulevaisuus tulee olemaan hyvä.

Neuvotteluista eri tallien kanssa suomussalmelainen sanoo, että mitään ”vakavaa” kerrottavaa ei vielä ole, joskin ”Kovalaisella on (Caterhamin lisäksi) muita houkuttelevia vaihtoehtoja ensi vuodeksi”, lehti kertoo tarkentamatta mitä ne voisivat olla.