Felipe Massa kertoo, että skandaalinomainen Hockenheimin kisa kaudella 2010 ei ollut myönteinen kokemus, mutta ei myöskään enää mielessä.

Kyseisessä kisassa Fernando Alonson muistetaan kertoneen tiimiradiossa, että Massan johtoasema on ”naurettavaa”, mitä seurasikin viesti Massalle: ”Fernando on nopeampi kuin sinä. Voitko vahvistaa, että olet ymmärtänyt viestin?”. Massa päästi hetkeä myöhemmin Alonson ohi.

– Kyllähän sitä tietysti vähän mietti. Mutta joka kerta kun nyt astun autoon, en mieti Hockenheimia, vaan parhaani tekemistä, parhaan kellotuksen tekemistä, auton kehittämistä parhaaseen suuntaan ja parhaita asetuksia, Massa sanoi F1-toimittaja Peter Windsorin videoidussa haastattelussa Lontoossa.

– Minulla oli elämäni paras ajanjakso, hienoja voittoja ja kaikkea, mutta vaikeita aikoja tulee vastaan ja pitää vain siirtyä eteenpäin ja miettiä parhaansa tekemistä seuraavana päivänä.