Romain Grosjean toivoo voittoa Valenciassa. Lotus-kuski uskoo, että tavoitteiden asettelussa ei kannata kierrellä, vaikka täydellistä onnistumista ei vielä ensimmäisissä seitsemässä kisassa olekaan nähty.

– Jos saamme vahvan viikonlopun alusta alkaen, voimme taistella podiumista tai jopa voitosta. Voitto ei ole kaukana. Meidän täytyy suoriutua aika-ajoista paremmin. Se ei ole ollut vahvuutemme tällä kaudella, mutta me teemme työtä sen eteen, Grosjean sanoi Globo Esportelle Enstonessa.

– Me aloitamme joka viikonlopun voitto mielessä. Kisan lähestyminen jollakin muulla tavalla on vain askeleen ottamista taaksepäin. Toivon hyvää aika-ajoa, hyvää starttia ja sitten voimme katsoa mitä tapahtuu.

– On hienoa taistella kärjessä ja sitä me haluamme aina tehdä, mutta taistelu on kovaa tällä kaudella.