McLaren uskoo Lewis Hamilton jatkavan sopimustaan brittitallin kanssa myös tämän kauden jälkeen. Tallin toimitusjohtaja Jonathan Neale sanoo halun olevan molemminpuolista, eikä pidä viimeisissä kisoissa kärsittyjä vaikeuksia avaintekijänä Hamiltonin tulevaisuudelle.

– Me olemme sanoneet, että me haluaisimme Lewisin jatkavan kanssamme. Hän on sanonut, että hän haluaisi jatkaa meidän kanssamme, Neale sanoi BBC Sportille.

– (Hamilton ei katso) viimeisiä kolmea kisaa siitä näkökulmasta, että missä tallissa hän tuntisi olonsa tyytyväiseksi tulevaisuudessa. Meillä on rutkasti aikaa. Meidän ei tarvitse tehdä päätöstä ennen kuin paljon myöhemmin tänä vuonna, McLaren-pomo jatkoi.

Tallilla on kuitenkin myös peiliin katsomista, Neale myöntää.

– En aio kääntää selkääni sille tosiasialle, että meillä on paljon työtä tehtävänä ja tulen jatkamaan virheiden poistoa sekä pyrkimystä suorituskyvyn parantamiseen.