Ferrarin hallituksen puheenjohtaja Luca di Montezemolo korostaa Concorde-sopimusneuvotteluiden lähestyessä (toivottavasti) päätöstään, että nykyisessä taloustilanteessa on huolehdittava kulujen hallinnasta F1-sarjassa. Nykytilanteeseen pääjohtaja vaatii välitöntä muutosta.

– Maailman ja erityisesti Euroopan taloudellinen tilanne on erittäin vakava ja F1-maailma ei voi jättää sitä huomiotta, di Montezemolo sanoo tallin kotisivulla.

– Me emme voi enää hukata enempää aikaa: meidän täytyy käydä päättäväisesti käsiksi kysymykseen kuluista. Ferrari on samaa mieltä FIA:n kanssa siitä, että radikaali väliintulo on tarpeen. Kuten olen aina sanonut, me olemme täysin vakuuttuneita siitä, että tallien ja kaupallisten oikeuksien omistajan täytyy työskennellä yhdessä liiton (FIA) kanssa tämän suhteen.

– Nyt ei ole enää aikaa jäädä jumiin hedelmättömiin keskusteluihin tai insinöörien kiemurteluihin, jotka yleensä ajavat vain yhden tai toisen etuja. Kysymykseen on käytävä käsiksi korkeimmalla tasolla ilman viivytystä.