Austinin marraskuun osakilpailua markkinoiva entinen F1-mestari Mario Andretti sanoo, että nykyinen katras kuljettajia huikea.

– Voin vain sanoa ”wow”! Kuinka monta maailmanmestaria radalla olikaan? Siinä vastaus. Jos otetaan Michael Schumacher – hänellä on vahva fanipohja ja emmeköhän me kaikki halua todella kovasti nähdä hänen menestyvän. Itse asiassa varmaankin enemmän kuin hän itse!, Andretti kuvaili F1-sarjan kotisivulla.

– On Kimi Räikkönen, joka palasi ikään kuin hän ei olisi koskaan ollutkaan poissa. Ja sitten on fantastisia uusia kasvoja kuten Romain Grosjean. Sitten tietysti on ilmiömäisiä suorituksia Sebastian Vetteliltä, Lewis Hamiltonilta ja Fernando Alonsolta ehdottomien eliittien katergoriasta. Kaikki mahdolliset skenaariot ovat nyt mahdollisia.

Yhdysvalloista Andretti odottaa myös tulevaisuuden nimiä, kun maan ensimmäinen varta vasten suunniteltu rata tulee käyttöön.

– Nyt kun on oma F1-kisa, jota odottaa, sekä oma rata, eiköhän Yhdysvalloissa ole monia nuoria, jotka alkavat unelmoida kilpailusta Formula 1:ssä.

– Talenttia on, siitä ei ole kysymystäkään. Tarvitaan vain mahdollisuus näkyvyyteen. Sellaista ei ole ollut paljon.