Kimi Räikkönen sanoo, että Barcelonan osakilpailulta odotetaan parasta mahdollista tulosta. Pelot suurten tallien juoksusta karkuun kehitystaistelussa ovat perusteettomia.

– Odotan Lotuksen olevan erittäin kilpailukykyinen Barcelonassa. Kärkitallien välillä erot tulevat olemaan hyvin, hyvin pieniä. Tämä on ainoa rata, jossa tallit ovat jo testaneet uusia autojaan ja asetukset ovat ratkaiseva kysymys, sillä rata muuttuu tuulen ja lämpötilojen mukaan, Räikkönen sanoi ESPNF1:n mukaan.

– Kaikilla talleilla on päivityksiä ensimmäiseen Euroopan kisaan, mikä tekee tilanteesta entisestään mielenkiintoisempaa ja tiukempaa.

Bahrainin kakkossijan jälkeen tähtäimessä on ainoastaan voitto.

– Katsotaan mitä tapahtuu. Kuten olen sanonut, auto tuntuu hyvältä kaikkialla, missä olemme olleet tähän mennessä. Olen täällä kilpailemassa ja kilpailen voitosta. Se on tavoitteena minulle ja tallille. Me haluamme voittaa osakilpailuita. Meillä on hyvä auto ja me näimme Bahrainissa, että se on riittävän hyvä voittamaan. Se on tavoite.