Barcelonan viikonloppu on kriittinen Ferrarille, myöntää yhtiön hallituksen puheenjohtaja Luca di Montezemolo.

– Haluan kilpailukykyisen auton Barcelonassa. Sitä olen pyytänyt. Meidän teknikkomme ovatkin luottavaisia, mutta täytyy myös katsoa miten kilpailijamme ovat kehittyneet, Ferrari-pomo sanoi Estadao Esportesille.

Jutun kirjoittanut tunnettu brasilialainen F1-veteraanitoimittaja Livio Orrichio epäilee, että peli voi maranellolaistallille olla pahimassa uhkakuvassa jo menetetty.

– Montezemolo tietää, että mikäli auto ei osoita potentiaalia taistella parhaita, eli McLarenia, Red Bullia, Mercedestä ja Lotusta vastaan, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin määrätä tiimi miettimään jo kauden 2013 automallia. Ferrarille mestaruustaisto olisi tällöin todennäköisesti menetetty, Orrichio kirjoittaa selventämättä täysin siteeraako hän tässä Montezemoloa.

Osallistu MM-kisojen Jääkiekkotietäjä-kisaan ja voita NHL-matka New Yorkiin kahdelle.
Lue ohjeet tästä ja kuittaa samalla jopa 100 euron bonus!