Jenson Button sanoo tuntevansa itsensä Fernando Alonson F1-sukulaissieluksi. Syy tähän on ilmeisesti se, että kumpikaan heistä ei kuulu Buttonin mukaan sarjaan nopeimpiin kuljettajiin.

Lewis (Hamilton) on äärimmäisen nopea, me näemme sen kaiken aikaa. On todella jännittävää saada sellainen tallikaveri. Joskus se on kovaa, mutta toisina päivinä taas upeaa. Se on todellinen haaste, josta pidän, Button sanoi The Sunin mukaan.

– Jos Lewis ei kuitenkaan olisi formula ykkösissä, olisi hienoa saada Fernando tallikaveriksi. Hän on äärimmäisen taitava, kaksinkertainen maailmanmestari ja nopea. Onko hän lajin nopein? Tuskin, ja hän varmaan itse sanoisi saman. Mutta hän on fiksu.

– Tietyissä suhteissa olemme hyvin samankaltaisia, toisissa taas emme alkuunkaan. Yksi asia, jonka suhteen olemme samanlaisia on se, minkälaisia ihmisiä haluamme ympärillemme. Me tarvitsemme sitä tukea pärjätäksemme, Button sanoi tarkentamatta, että vihjasiko hän tällä Felipe Massan olevan Alonsoa nopeampi kierroksella.

The Sun korosti, että Buttonin kommenttia ei tule tulkita vihjauksena, että McLaren-kuski haluaisi lähteä Ferrarille tai että hän olisi tympääntynyt Hamiltonin tallikaveruuteen.