Entinen F1-tallipomo Flavio Briatore sanoo, että kuka tahansa huippukuski olisi voittanut Sebastian Vettelin viimevuotisella voittaja-autolla, RB7:llä.

– Nyt show on todellista vain sateella, Briatore sanoa Motorsportin lähteiden mukaan.

– Jos kuusi maailmanmestaria laitettaisiin GP2-autoihin, olisi hauskempaa. Autot tehdään nyt tuulitunneleissa, insinöörit eivät ole edes radalla ja tallit käyttävät 200 miljoonaa euroa rakentaakseen identtisiä autoja.

– Viime vuonna taistelu mestaruudesta oli ohi ensimmäisen kisan jälkeen ja tänä vuonna tulee olemaan sama tilanne. McLaren on kaksi kymmenystä jäljessä Red Bullia, Mercedes kolme ja Ferrari sekä Lotus neljästä seitsemään, Briatore pelkää.

– Kahden kymmenyksen ero on kuin 2-0 -tilanne jalkapallossa. F1:ssä Fernando Alonso on Lionel Messi, mutta jos hänen autonsa ei ole kilpailukykyinen, hän ei mene mihinkään.