F1-talli Haas tiedotti torstaina kiinnittäneensä Ferrarin akatemiakuski Oliver Bearmanin ensi kaudeksi monivuotisella sopimuksella.

19-vuotias suurlahjakkuus ihastutti alkukaudesta Saudi-Arabian GP:ssä, kun hänet laitettiin pikahälytyksellä tuuraamaan sairastunutta Carlos Sainzia Ferrarilla. Todella vähäisellä kokemuksella sekä ajokilometreillä Bearman kaasutteli seitsemänneksi vakuuttavan ohituskimaran jälkeen.

Britti ajaa tällä kaudella vielä F2-sarjaa ja hän nappasi juuri sarjan edellisessä kisaviikonlopussa Itävallassa kauden avausvoittonsa. Samalla Bearman on toiminut myös Haas-tallin testi- ja varakuljettajana ja hänet nähdäänkin jälleen F1-auton puikoissa tulevan kisaviikonlopun ensimmäisissä harjoituksissa Silverstonessa.

MoneyGram Haas F1 Team

@HaasF1Team
Ollie's on the grid for '25 🙌🇬🇧

Confirming our first driver for the 2025 season, as Ollie signs a multi-year contract with the team ✍️

#HaasF1 | @OllieBearman

LUE LISÄÄ