Red Bull sekä Sergio Perez saivat rangaistukset tulevaan Espanjan GP:seen törttöillessään Kanadassa.

Perez joutui keskeyttämään kilpailun rikkinäisen takasiiven takia. Meksikolainen menetti autonsa hallinnan, suistuen seinään perä edellä. Osumassa 34-vuotiaan takasiipi murjoutui täysin. Perez kuitenkin piti autonsa käynnissä ja ajoi vahingoittuneen kilpurinsa vielä varikolle.

Tuomaristo näki tempun vaarallisena. Perezin auto oli selkeästi ajokelvoton, eikä sen tuominen varikolle ollut turvallista.

Red Bull myönsi käskeneen Perezin ajamaan auton varikolle vahingoista huolimatta. Syynä tähän oli Max Verstappenin johdon turvaaminen. Perezin auto olisi jäänyt radalle, joka olisi mitä todennäköisemmin tuoden radalle turva-auton. Red Bull ei halunnut riskeerata sitä, joten talli halusi Perezin varikolle, vaikka se vaarantikin kilpailun.

Tästä hyvästä Perezille lätkäistiin kolmen lähtöruudun rangaistus Espanjaan. Myös talli sai 25 000 euron sakot.

LUE MYÖS: