Valtteri Bottaksen viimeinen harjoitus Monacon katuradalla päättyi ennenaikaisesti.

Suomalaiskuljettaja osui seinään radan uima-allas osiolla ensimmäisellä aikakierroksellaan, tuhoten oikean eturenkaan ripustuksen ja jättäen suomalaisen radalle. 34-vuotias selvisi tilanteesta ilman vahinkoja, ja nousi autosta omin avuin.

Sauberin vauhti on ollut kateissa koko viikonlopun. Perjantain viimeisessä harjoituksessa Bottas löytyi vasta sijalta 19. Alemmaksi sijoittui vain tallikaveri Zhou Guanyu.

Sessio jouduttiin keskeyttämään Bottaksen kilpurin jäädessä radalle. Nyt Sauberin mekaanikot taistelevat aikaa vastaan. Suomalaisen auto täytyy saada korjatuksi ennen iltapäivän aika-ajoa. Kiire varikkotiimille tulee.

Bottas ei päässyt kokeilemaan viikonlopun pehmeintä rengasseosta ollenkaan. Eilen Sauber keskittyi pitkiin harjoitusvetoihin, eikä aika-ajotestiä päästy ajamaan ollenkaan. Bottas joutuu ajamaan Monacon haastavissa olosuhteissa aikakierroksen ilman yhtäkään harjoitusaikakierrosta.

LUE MYÖS: