Valtteri Bottas saa huonoja uutisia ennen sunnuntain Australian osakilpailua.

Suomalaisen Sauber-talli on ilman etusiiven varaosia tänä viikonloppuna. Talli on kehitellyt uusia päivityksiä, joista yksi on uusi etusiipi. Tallilla ei ole kuitenkaan tarpeeksi varaosia rakentamaan kuljettajille toista samanlaista etusiipeä.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos Bottas hajottaa siipensä huomisessa kilpailussa, menevät auton säädöt täysin pilalle vanhan etusiiven kanssa. Aika-ajoissa osumaa saanut Zhou Guanyu joutuukin lähtemään huomiseen kilpailuun varikolta, sillä hänen säätöjään vaihdettiin parc ferme -sääntöjen ollessa voimassa, jotta vanha etusiipi sopisi auton säätöihin paremmin.

Bottas saavutti kauden parhaan aika-ajotuloksensa lauantaina. Suomalainen lähtee osakilpailuun lähtöruudusta 13. Tähtäimessä on kauden ensimmäiset pisteet.

LUE MYÖS: