Ferrari-kuski Carlos Sainz teki huikean paluun ajohommiin Australian kisaviikonloppuna.

Kaksi viikkoa sitten Saudi-Arabiassa espanjalainen joutui jättämään ajohommat kesken avausharjoitusten jälkeen kovien vatsakipujen takia. Syyksi paljastui tulehtunut umpilisäke, joka poistettiin pikasella leikkaushoidolla.

Sainz oli läpi viikonlopun todella vahva ja kaasutti kakkosruudusta uransa kolmanteen voittoon paluukisassaan. Oletetusti iloinen konkarikuski ei malttanut olla vitsailematta tilanteellaan voittohaastattelussa.

– Voin suositella kaikille kuljettajille umpilisäkkeen poistoa, täräytti Sainz.

Voitto nosti Sainzin kuljettajien pistetaulukossa neljänneksi. Eroa Australiassa keskeyttäneeseen kärkimies Max Verstappeniin on 11 pistettä. Koko kisan raportin ja lopputuloksen näet tästä.

LUE LISÄÄ