Toyota-tähti Kalle Rovanperän Ruotsin MM-ralli meni pilalle perjantaina, kun suomalainen lipsautti penkkojen puolelle.

Kilpailu jäi kesken, mutta lauantaina suomalainen pääsi takaisin mukaan. Lauantain ajamisessa ei ole Rovanperän osalta mitään panosta, mutta sunnuntaina on jälleen mahdollisuus napsia tukku pisteitä uuden pistejärjestelmän johdosta.

LUE MYÖS: Kalle Rovanperän keskeytyksen syy selvisi

Suomalaistähti kertoi aamupäivällä yrittävänsä vain nauttia sen, mitä nautittavissa on ja Rovanperä heittikin jo huumorin puolelle omasta virheestään. EK10:n maalissa Rovanperä käänsi rallienglanniksi suomalaisen sananlaskun.

– From stupid head the whole body suffers, eli tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, täräytti Rovanperä haastattelupisteellä.

Ruotsin MM-rallin kokonaistilanne on Rovanperän tilanteesta huolimatta suomalaisittain valoisa, kun Hyundain keikkakuski Esapekka Lappi johtaa ylivoimaisesti kilpailua. Sen lisäksi WRC2-luokassa on edelleen monta suomalaista kärkikahinoissa.

LUE LISÄÄ