Toyotan WRC-tiimi on julkaissut kuljettajakokoonpanonsa ensi kaudelle.

Vuonna 2024 täyden kauden Toyotalla ajavat ainostaan walesilainen Elfyn Evans sekä japanilainen Takamoto Katsuta. Kolmoskuljettajina osan kaudesta ajavat tuore maailmanmestari Kalle Rovanperä sekä ranskalaislegenda Sebastien Ogier.

Rovanperän tuore sopimus on monivuotinen. Suomalainen haluaa viettää ensi vuonna hieman enemmän vapaa-aikaa, eikä hän aja kuin noin puolet kauden ralleista. Vuonna 2025 Rovanperä ajaa jälleen täyden kauden.

Ensi vuoden rallikausi käynnistyy tammikuussa tuttuun tapaan Monte Carlon rallilla. Vielä tässä vaiheessa ei ole tiedossa, ajaako Rovanperä kilpailussa, mutta todennäköisempää on, että kolmoskuljettajana nähdään Ogier.

TOYOTA GAZOO Racing WRT

@TGR_WRC
At the end of another successful season, we are pleased to confirm our star-studded driver line-up for 2024! 📰

Full details: toyotagazooracing.com/pressrelease/2…

#ToyotaGAZOORacing #GRYaris #WRC