Brasilian sprinttiviikonlopun aika-ajot saatiin päätökseen myrskyisissä merkeissä.

Paalupaikan nappasi Max Verstappen. Hollantilainen oli session nopein noin kolmen kymmenyksen turvin. Verstappen varmisti paalunsa lähes 10 minuuttia ennen ruutulippua hirmumyrskyn iskiessä Interlagosin radalle. Verstappen oli ensimmäisten joukossa radalla, eikä sade kiusannut miestä niin paljon.

Toiseen ruutuun asettuu Charles Leclerc. Monacolaisen taakaa löytyy todellinen yllättäjä. Kauden mittaan alisuorittanut Lance Stroll peittosi tallikaveri Fernando Alonson ja on kolmas. Aston Martinit lähettettiin radalle ensimmäisenä, mikä mahdollisti ruudut kolme ja neljä.

Kärkikymmenikköön mahtui myös Mercedekset Lewis Hamilton etunenässä, Lando Norris, Carlos Sainz, Sergio Perez sekä Oscar Piastri.

Valtteri Bottaksen päivä oli pettymys. Suomalainen jäi aika-ajojen ensimmäiseen osioon vasta ruutuun 18. Alfa Romeolla ei kulkenut. Tallikaveri Zhou Guanyu oli koko joukon viimeinen.

Huomenna Brasiliassa nähdään sprinttipäivä. Aika-ajot alkavat 16:00 Suomen aikaa.