Torstaina jatkosopimuksensa Sauberille saanut Zhou Guanyu ei ollut tallin ensimmäinen valinta.

Sveitsiläisjulkaisu Blickin mukaan talli tavoitteli Valtteri Bottaksen rinnalle toista kokenutta kuskia. Talli oli jahdannut koko alkukauden saksalaiskuljettaja Nico Hülkenbergin allekirjoitusta. ”Hulk” palasi kuninkuusluokkaan täksi kaudeksi ja on suoriutunut Haasilla mainiosti.

Saksalainen on ilmaissut kiinnostuksensa Sauberin tulevaan Audi-projektiin, mutta tallipäällikkö Günther Steiner esti miehen siirtymisen kilpailijatalliin. Lopulta Hülkenberg solmi vuoden mittaisen jatkosopimuksen amerikkalaisvalmistajan kanssa.

Sauber jahtasi myös entistä F2-mestaria sekä Aston Martinin reservikuski Felipe Drughovichia. Lopulta pitkän neuvotteluprosessin päätteeksi talli päätti jatkaa Zhoun sopimusta.