Alfa Romeon Valtteri Bottas oli suhteellisen tyytyväinen perjantain harjoituksien antiin Miamissa.

Suomalainen kellotti molemmissa sessioissa 14:nneksi nopeimmat kierrosajat, mutta Bottas oli silti tyytyväinen autonsa käytökseen.

– Punaisista lipuista huolimatta saimme kasaan melko tuotteliaat sessiot. Auto tuntuu olevan balanssissa ja suorituskyvyn puolesta olemme lähempänä muita kuin Bakussa, kommentoi Bottas Sauberin nettisivuilla.

LUE MYÖS: Haas-kuski tuhosi autonsa Miamin avausharjoituksessa – kärjessä pienoinen yllätys

– Olemme enempi tai vähempi siellä missä ajattelimmekin. Tavoite on tottakai ottaa harppaus eteenpäin säätöviilauksien avulla yön aikana. Nippu on todella lähekkäin, joten kaikki on auki, sanoi suomalainen.

Bottas ehti kiertää Miamin liukkaan katuradan perjantaina 50 kertaa. Toisen harjoituksen nopein mies oli MM-kärki Max Verstappen ennen Ferrari-kaksikkoa Carlos Sainzia sekä Charles Leclerciä. Kolmas harjoitus käynnistyy kello 19:30 Suomen aikaa ja aika-ajot puolestaan kello 23:00.

LUE MYÖS: Valtteri Bottas perkasi Alfa Romeon alkukautta – tässä on tiimin suurin heikkous