Ferrarin tallipäällikkö Frederic Vasseur kiistää tällä viikolla Italiasta kantautuneet huhut, joiden mukaan Maranellon väki olisi tarjonnut Lewis Hamiltonille jättimäistä sopimusta.

Mediassa ollaan spekuloitu seitsenkertaisen maailmanmestarin saaneen Ferrarilta tarjouksen, jolla britti tienaisi noin 46 miljoonaa euroa per kausi. Mercedeksellä vielä nykyisin kaasutteleva Hamilton tienaa saksalaisvalmistajan leivissä arviolta 35 miljoonaa kaudessa. Hamiltonin nykyinen sopimus Mercedeksen kanssa päättyy tähän kauteen.

Vasseurilta udeltiin välittömästi Monacossa torstaina mahdollisesta sopimustarjouksesta, eikä vanha kettu murtunut ainakaan tällä kertaa paineen alla muuta kuin vitsailemaan.

– Tiedätte hyvin, että tässä vaiheessa kautta tulee joka viikko erilainen tarina. Emme ole lähettäneet, emmekä ole lähettämässä tarjousta Hamiltonille, kommentoi Ferrari-pomo RaceFansin mukaan.

Veikeä ranskalainen jatkoi vitsailuaan sanomalla, että tällä median pompotteluvauhdilla hänellä ei ole ainuttakaan kuljettajaa ensi kaudella.

– Kaksi viikkoa sitten lähetitte Carlos Sainzin Audille ja viikko sitten Charles Leclercin Mercedekselle. Nyt minä olen jo ihan yksin, nauratti Vasseur median edustajia.

Vasseurilla on kytkökset Hamiltoniin vanhan mestarin GP2-ajoilta, kun tuolloin vielä nuori britti ajoi Vasseurin johtamassa ART-tallissa. Ferrari-pamppu kuitenkin vakuuttaa, että minkäänlaisia keskusteluja ei olla käyty, vaikkakin myöntää kenen tahansa ottavan Hamiltonin kaltaisen rattimiehen leiriinsä milloin tahansa, jos vain mahdollista.

– Uskon kaikkien tallien haluavan Hamiltonin jossain vaiheessa. Olisihan se ihan paskapuhetta olla sanomatta näin, jatkaa Vasseur.

– Tosin juttelen hänen kanssaan lähes joka viikonloppu, kuten edelliset 20 vuotta olen tehnyt. En haluaisi lopettaa sitä sen takia, että te jatkuvasti jahtaatte minua, täräytti ranskalainen.

Ferrarin molemmilla kuskeilla, Leclercillä sekä Sainzilla on molemmilla voimassa oleva sopimus ensi kaudesta.

LUE MYÖS: Ferrari-tähdellä karu saldo Monacon katuradalta – Joko kirous katkeaa?