Sunnuntaisessa Australian GP:ssä koettiin ikävä tilanne, kun kilpailun loppuhetkillä Haasin Kevin Magnussenin autosta lentänyt osa sinkosi katsomoon asti ja osuen katsojaan.

Tanskalainen paiskautui seinään kierroksella 54 lipsautettuaan kakkosmutkan ulostulossa kilpurinsa kaiteen puolelle. Magnussenin Haasista lenteli niin paljon romua ympäri rataa, että kilpailun johto päätti keskeyttää ajot punaisella lipulla.

PlanetF1:n mukaan noin metrin pituinen metalliosa oli onnistunut löytämään tiensä turva-aitojen yli ja osunut yhtä katsojaa käsivarteen. Katsoja ei onneksi loukkaantunut vakavasti, vaikka romu oli jonkinlaisen viillon käsivarteen tehnytkin.

Sunrise oli löytänyt kyseisen katsojan myöhemmin haastatteluun, jossa Will Street -niminen henkilö kertoi olevansa kunnossa, vaikkakin hän oli mielestään onnekas, sillä Magnussenin autosta lentänyt osa oli ollut melko suuri.

– Olin oikeastaan aika onnekas, eikä se ollut niin vakavaa kuin se olisi voinut olla, sillä osa oli aika iso, kertoo Street tapahtumasta.

– Seisoin vierekkäin kihlattuni kanssa ja hän on minua hieman lyhyempi, joten se olisi saattanut osua häntä suoraan päähän, jos en olisi seissyt siinä. Tuntuu enemmänkin onnekkaalta, ettei käynyt pahemmin, sanoi Street.

LUE MYÖS: Ferrari-kuljettajalta rajua tekstiä tuomaristolle: ”Häpeällisin tilanne koko lajin historiassa”