Ferrari-kuljettaja Carlos Sainz ei ollut tyytyväinen tuomariston toimintaan Australian GP:ssä.

Ferrari-kuljettajalle lätkäistiin viiden sekunnin aikasakko viimeisen todellisen uusintalähdön osumastaan Fernando Alonson kanssa. Kisan viimeinen kierros ajettiin lopulta turva-auton perässä, joten Sainz putosi kokonaan pisteiltä pois.

Sainzin kuultiin jo ennen maaliintuloa anovan tiimiradiossa tuomaristoa odottamaan, vaikka tuomio oli jo jaettu. Kilpailun jälkeen espanjalainen kävi vielä medialle kommentoimassa kovaan sävyyn tilanteestaan, joka meni täysin Sainzin piikkiin.

– Jätän mielummin asioita sanomatta, sillä muuten laukoisin pahoja sanoja. Ensiksi haluaisin käydä tuomariston puheilla, sillä rangaistus on epäreilu, kommentoi espanjalainen tuoreeltaan kisan jälkeen.

Sainz ei kuitenkaan malttanut lopulta olla täysin hiljaa, vaan laukoi rajuja kommentteja tuomariston suuntaan, ennen hänen lähtemistään heidän juttusilleen.

– Tämä on häpeällisin tilanne koko lajin historiassa, meuhkasi Sainz.

Ferrari-kuljettaja putosi lopulta lopputuloksissa sijalle 12.