Australian GP:stä ei tapahtumia puuttunut. Kilpailu keskeytettiin kolme kertaa, mutta lopulta tulos saatiin. Kilpailun voittajaksi turva-auton takana kruunattiin Max Verstappen. Palkintosijalle nousevat myös Mercedeksen Lewis Hamilton sekä Aston Martinin Fernando Alonso.

Kilpailun loppu meni täydelliseksi sekoiluksi. Kilpailun toinen uusintalähtö piti sisällään useita kolareita, jotka päättyivät keskeytyksiin. Lopulta kilpailu ajettiin loppuun turva-auton takana, palauttaen kuskit takaisin toisen uusintalähdön sijoituksille. Tämä pudottaa yhdeksänneksi nousseen Valtteri Bottaksen pois pisteiltä.

Pisteiltä putosivat myös Alpine-kaksikko, joka kolaroi keskenään. Myös Alonso on hyötyjä. Espanjalainen teilattiin radalta Carlos Sainzin toimesta, mutta hän saa sijoituksensa takaisin tuomariston päätöksen ansiosta.

Lopputulos on tämä. Verstappen, Hamilton, Alonso, Sainz, Lance Stroll, Sergio Perez, Lando Norris, Nico Hülkenberg, Oscar Piastri sekä Zhou Guanyu.