Kauden toinen kisaviikonloppu polkaistiin käyntiin Saudi-Arabiassa. Sessio oli yhtä Red Bullin juhlaa. Viime viikolla kaksoisvoiton napannut energiajuomatalli oli yli puoli sekuntia karussa muista Max Verstappenin ajaessa nopeimman ajan.

Kaksikkoa seurasi kauden ensimmäisessä kilpailussa vahvasti esiintynyt Aston Martin Fernando Alonso peittosi tallitoverinsa muutamalla kymmenyksellä. Heidän perässää tulivat Mercedekset.

Valtteri Bottaksen sessio oli sanalla sanoen huolestuttava. Suomalainen jäi sijalle kahdeksantoista samalla, kun tallikaveri Zhou Guanyu jäi miehen taakse sijalle 19. Alfa Romeo ei tuntunut pääsevän vauhdin päälle, vaikka autosta pehmeä rengasseos löytyikin. Toki muistettava on se, että kisaolosuhteet tulevat olemaan kellonajan myötä paljon viileämmät.

Ferrarin aloitus oli myös vaikea. Talli joutui vaihtamaan uuden moottorin molempiin autoihinsa. 10 lähtöruudun rangaistuksen ottava Charles Leclerc oli vasta sijalla 11. Tallitoveri Carlos Sainz pärjäsi hieman paremmin, mutta oli vasta seitsemäs.