Viime kaudella molemmat mestaruudet selvästi vienyt Red Bull on toinen F1-talli, joka on julkistanut kauden 2023 menopelinsä.

Suurin puheenaihe on kuitenkin Red Bullin sekä Fordin yhteistyö. Viime kaudella moottorivalmistaja Hondan menettänyt energiajuomajätti perusti oman väliaikaisen moottoritehtaansa Milton Keynesiin etsiessään kuitenkin avoimesti uutta moottorikumppania.

Ford julkisti paluunsa F1-sarjaan noin tuntia aiemmin. Red Bullin kontolle jäi vuonna 2026 alkavan yhteistyön julkistaminen. Sopimus koskee luonnollisesti myös sisartalli AlphaTauria.

Itse auto on väritykseltään tuttu ja turvallinen. Red Bullin päivitetty ja ”todellinen” kilpuri nähdään vasta talvitesteissä muutaman viikon päästä Bahrainissa. Talli aikoo käyttää kolmea erikoisväritystä jokaisessa USA:ssa järjestettävässä kilpailussa. Erikoisväritykset päättää julkinen kilpailu, johon fanit voivat lähettää luomuksiaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oracle Red Bull Racing

@redbullracing
Meet the #RB19 🤘 Our car for the 2023 #F1 season 💪