F1-talli Aston Martin nimesi tuuraajan pyöräilyonnettomuudessa loukkaantuneen Lance Strollin tilalle tällä viikolla ajettaviin talvitesteihin.

Uuden AMR22-nimeä kantavan kilpurin puikoissa nähdään odotetusti viime kauden F2-mestari Felipe Drugovich, joka on myös virallisesti brittitallin varakuljettaja.

Aston Martin ei vielä tässä kohtaa vahvistanut brassikuljettajalle kuin torstain aamupäiväsession, jonka jälkeen tallin vakiokuski Fernando Alonso hyppää puikkoihin. Talli ei vielä tässä kohtaa kertonut, onko Drugovichille enemmänkin ajoaikaa luvassa.

Brasilialainen saa näin ollen alleen hyödyllisiä kilometrejä, mikäli Stroll ei pystykään kauden avauksessa ajamaan kilpaa. Sen lisäksi Drugovich saa hyvää vertailupohjaa simulaattorityölleen, jota testi- ja varakuskin ominaisuudessa lienee tulevan rutkasti.