Aston Martinilla ajava Lance Stroll joutuu jättämään ainakin tällä viikolla ajettavat F1-sarjan talvitestit väliin jouduttuaan polkupyöräonnettomuuteen, tiedotti brittitalli maanantaina.

Kanadalaiskuljettaja oli harjoittelemassa Espanjassa ja on tiimin mukaan saanut vähäisiä vammoja, jotka kuitenkin estävät F1-autolla ajamisen Bahrainin talvitesteissä.

– Lance Stroll on joutunut ennen kauden alkua polkupyöräonnettomuuteen ja saanut pieniä vammoja, joiden johdosta hän joutuu jättämään Bahrainin talvitestit väliin, lukee Aston Martinin tiedotteessa.

– Lancen odotetaan toipuvan nopeasti ja palaavan ajotehtäviin pikaisesti. Hänen kuntonsa ratin taakse arvioidaan päivittäin ja talli tiedottaa tilanteesta ennen Bahrainin GP:tä, tiedotti brittitalli.

Mikäli Stroll ei kykene avauskilpailussa kilpailemaan, löytyy Aston Martinin varakuskien listalta hallitseva Formula E -mestari Stoffel Vandoorne sekä viime kauden F2-mestari Felipe Drugovich. Talvitesteissä tästä kaksikosta nähtäneen Drugovich, sillä Vandoornella on samaan aikaan Formula E -sarjan osakilpailu.

Bahrainin kolmipäiväiset talvitestit kaasutellaan Sakhirin radalla 23.-25.2.