Maranellon ylpeys Ferrari ilmoitti torstaina ensi kauden kilpurinsa julkaisupäivän.

Tuleva menopeli kulkee vielä mystisesti koodinimellä ”Projekti 675” ja se julkistetaan maailmalle ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Kaksi tallia ovat vasta ilmoittaneet uuden autonsa julkaisuajankohdan. Aston Martin paljastaa uuden autonsa päivää ennen Ferraria.

– Helmikuun 14. päivä on erityinen päivä Scuderiaa rakastaville, kun Ferrarin kauden 2023 auto julkaistaan ystävänpäivänä, luki Ferrarin lyhyessä tiedotteessa.

Näin ollen tallin uusi auto näkee päivänvalonsa yhdeksän päivää ennen talvitestien alkua, jotka ajetaan Bahrainissa 23.-25. helmikuuta. Ferrarin kisakuskeina jatkavat jo kolmatta kauttaan tallikavereina ajavat Charles Lerclerc sekä Carlos Sainz.

LUE MYÖS: FIA toivoo löytäneensä ratkaisun sadekelin ongelmiin – jopa 50 prosenttia parempi näkyvyys?