Viime vuosina F1-sarjaa dominoinut Mercedes nappasi kauden ensimmäinen voittonsa Brasiliassa, kun George Russell voitti uransa ensimmäisen F1-voiton. Mies johti kilpailua teoriassa koko kilpailun.

Iloa saksalaistallille toi myös Lewis Hamilton, joka ohitti ruutulipun toisena. Näin talli kirjasi itselleen myös kaksoisvoiton. Tallilla on hyvät mahdollisuudet nousta toiseksi MM-pisteissä ohi Ferrarin.

Italialaistalli saapui maaliin seuraavaksi. Carlos Sainz oli kolmas, kun MM-tilaston toista paikkaa jahtaava Charles Leclerc oli anelustaan huolimatta neljäs. Monacolainen halusi tallimääräyksen avulla kolmanneksi, mutta Ferrarin mielestä tilanne oli liian suuri riski.

Viidenneksi ajoi Fernando Alonso. Hamiltonin kanssa kilpailun alussa kolaroinut Max Verstappen ei päästänyt Sergio Pereziä lopussa tallimääräyksistä huolimatta ohitseen, joten maailmanmestari oli kuudes.

Valtteri Bottaks ylsi pisteille, mutta enemmänkin oli otettavissa. Suomalainen taisteli jopa viidennestä sijasta, mutta Lando Norrisin keskeytyksen aiheuttama turva-auto toi nopeammat kuljettajat kantaan kiinni. Suomalainen oli lopulta yhdeksäs.