Hallitseva maailmanmestari Max Verstappen ajautui sanaharkkaan tallinsa kanssa Brasilian kilpailun jälkeen. Hollantilainen nousi kilpailussa kuudenneksi, kun heikommalla renkaalla ajanut tallikaveri Sergio Perez päästi miehen ohitseen tallin käskystä.

MM-sarjan toisesta sijasta taisteleva Perez sai kuitenkin vakuuden, että jos Verstappen ei nousisi sijoituksia, päästäisi tämä Perezin takaisin edelle lisäpisteiden toivossa.

Verstappenilla oli kuitenkin omat suunnitelmansa.

Hollantilaiselle sanottiin moneen otteeseen, että tämä tulee päästää tallikaverinsa ohi. Verstappen ei vastannut viesteihin ja posotti täyttä häkää ruutulipun ohitse jättämällä Perezin tasapisteisiin Charles Leclercin kanssa viimeiseen osakilpailuun lähdettäessä.

Kun kisainsinööri Gianpiero Lambiasse kysyi asiasta, räjähti Verstappen tiimiradioon.

– Minä olen sanonut jo, että en aio tehdä niin. Olen antanut teille syyni ja minä pidän siitä kiinni. Onko selvä, Verstappen tilitti.