Hallitseva maailmanmestari Max Verstappen oli osallisena paljossa Brasilian osakilpailussa. Kilpailun alussa Lewis Hamiltonin kanssa kolaroinut hollantilainen sai tilanteesta viiden sekunnin aikasakon.

Viime kaudella mestaruudesta todella rajusti taistellut kaksikko ei tunnu vieläkään olevan ylimpiä ystäviä. Molemmat näkivät osuman täysin eri tavalla kilpailun jälkeen. Verstappen myönsi, että hän tiesi osuman tulevan jo ennen tilannetta.

– Ohitukseni oli todella hyvä ja pääsin haastamaan hänet (Hamiltonin) ulkopuolelta, Verstappen aloitti.

– Sitten näin, että hänellä ei ollut aikomustakaan jättää minulle tilaa. Minä päätin, että en anna periksi. Joten totta kai me sitten kolaroimme. Sain siitä rangaistuksen, mistä en todellakaan ole samaa mieltä.

– Osuma maksoi hänelle todennäköisesti voiton, joten ehkä se oli hänen rangaistuksensa.

Hamilton itse kommentoi osumaa lyhyesti ja ytimekkäästi.

– Kyllä te kaikki tiedätte millainen Max on, britti tilitti Felipe Massalle.

Verstappen jätti myös noudattamatta tallimääräystä auttaakseen Sergio Pereziä mestaruuspisteissä.