AlphaTauri julkisti varhain lauantaiaamuna, että se on tehnyt sopimuksen hollantilaiskuski Nyck de Vriesin kanssa.

Mercedeksen organisaatiossa viime vuodet viettänyt 27-vuotias korvaa Alpinelle siirtyvän Pierre Gaslyn. De Vries ehti debytoida kuninkuusluokassa noin kuukausi sitten. Entinen Formula E -mestari paikkasi umpisuolen leikkaukseen joutunutta Alex Albonia Italian osakilpailussa menestyksekkäästi.

De Vries ajoi komeasti pisteille Monzassa. Miehen tililtä löytyvät sähköformulamestaruuden lisäksi myös F2-mestaruus. De Vries on toiminut tällä kaudella Mercedeksen varakuljettajana. Hän on viettänyt paljon aikaa myös tallin simulaattorissa.

De Vriesin palkkaus on siitäkin hyvin poikkeuksellinen, että hollantilainen on yksi viime vuosien vanhimmista kokopäiväisistä debytanttikuskeista. De Vries ajaa ensimmäisen F1-kautensa 27-vuotiaana. Edellinen vastaava tilanne nähtiin niin ikään AlphaTaurilla (silloinen Toro Rosso), kun 28-vuotias Brendon Hartley debytoi kuninkuusluokassa kokopäiväisenä kisakuskina.