Red Bull -tallipäällikkö Christian Horner menetti malttinsa lauantain lehdistötilaisuudessa.

Miehen tallin ympärillä on eilisestä asti liikkunut huhu, jonka mukaan talli olisi ylittänyt viime kauden budjettirajan reilusti. Red Bullin Max Verstappen voitti maailmanmestaruuden, joten tilanteen ympärillä on paljon keskustelua.

Kilpailijatallit ovat ottaneet tilanteeseen kantaa viimeisen 24 tunnin aikana julkisesti. Kansainvälinen autoliitto FIA on kuitenkin painottanut, että viralliset budjettilaskennat tulevat julki vasta ensi viikolla.

Tallipäälliköiden lehdistötilaisuudessa oli Hornerin aika vastata tuleen. Suorasanainen britti otti tulilinjalleen kilpailijatallit, kuin myös median edustajat.

– Otamme nämä puheet hyvin vakavasti. Aiomme viedä tilanteita eteenpäin, jos tallit eivät vedä näitä kommentteja julkisesti takaisin, Horner tylytti.

– On anteeksiantamatonta antaa tuollaisia lausuntoja, mitä näimme eilen. Ne asettavat tallimme sekä koko F1-sarjan negatiiviseen valoon.

Tämän jälkeen Horner väitti huhujen johtuvan kateudesta. Britin mukaan kohun on määrä viedä pois huomiota Max Verstappenin mahdollisista mestaruusjuhlista tänä viikonloppuna. Lopulta Horner syytti paikalla olevia toimittajia tallin syrjimisestä.