Autosportin mukaan legendaarinen autovalmistsaja Audi on solmimassa sopimuksen Sauberin kanssa osaomistuksesta.

Audin sekä Volkswagen groupin liittyminen kuninkuusluokkaan on ollut viime kuukausien huonoiten pidetty salaisuus. Volkswagen on neuvotellut F1-tahojen kanssa, ensin McLarenin ja nyt Alfa Romeo Sauberin. Autosport uskoo, että sopimus on julkistusta vaille valmis Sauberin kanssa.

Audi saisi pienen osan Sauberin omistuksesta, samalla kehittäen tallin tehdastoimintaa. Uusien moottorisääntöjen varmistuessa viime viikolla, on uusilla halukkailla nyt mahdollisuus alkaa kehittää omia kilpureitaan jo vuosia ennakkoon. Näin liittyminen ei ole niin vaikea.

Audi ilmoitti myös sosiaalisessa mediassa liittyvänsä F1-sarjaan kryptisellä kuvalla. Vielä ei ole tiedossa, ajaako Valtteri Bottas ensi kaudella Alfa Romeoa vai Audi Sauberia.

Audi Sport

@audisport
More rings are coming. Watch this space...

#Audi #news #automotive #FutureIsAnAttitude