Ranskan osakilpailu päättyi hallitsevan maailmanmestari Max Verstappenin suvereeniin voittoon. Hollantilainen hyötyi Ferrarin Charles Leclercin ajovirheestä, joka lähetti monacolaisen seinään. Nolla pistettä MM-kakkoselle, 25 viisi kärkinimelle.

Palkintokorokkeelle kurvailivat Mercedes-kuljettajat Lewis Hamilton etunenässä. Britti nousi lähdössä kolmanneksi, eikä päästänyt Sergio Pereziä enää ohitse. George Russell puolestaan käytti loppuhetken virtuaalista turva-autoa hyödyksi, ja hyökkäsi tilanteessa nukkuneen Perezin ohi.

Viidenneksi ajoi viimeisestä rivistä lähtenyt Carlos Sainz. Espanjalainen oli jo kiinni kolmannessa sijassa, mutta rengaskuluma huolestutti Ferraria liikaa, joten mies otettiin loppuhetkillä varikolle.

Valtteri Bottaksen kilpailu oli ajamalla kauden heikoin. Bottas ohitti ruutulipun toiseksi viimeisenä maaliin ajaneena kuljettajana sijalla 14. Suomalainen oli yksi kolmesta kuskista, joka aloitti kilpailun kovalla renkaalla.

Suomalaisen lähtö oli kaamea. Bottas putosi sijalta 11 aina 17:ta asti. Bottas ei saanut ohitettua kovalla seoksella, eikä sijoitus kohentunut missään vaiheessa.

Pisteitä kilpailusta nappasivat myös Alpinet, McLarenit sekä Lance Stroll. Keskeyttäjät olivat Zhou Guanyu, Nicholas Latifi, Kevin Magnussen, Yuki Tsunoda sekä Leclerc.

F1-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Unkarin osakilpailun merkeissä.