AlphaTauri-kuljettaja Yuki Tsunoda tarjosi kauden erikoisemman ajovirheen Kanadan GP:ssä. Pisteistä taisteleva japanilainen ajoi seinään suoraan varikolta.

Tsundoa oli vaihtanut uuden rengassetin ja oli liittymässä takaisin ratatapahtumiin. Japanilainen posotti varikolta tultaessa kuitenkin niin lujaa, että auto ei pysähtynyt ensimmäiseen mutkaan tultaessa. Näin Tsunodan kilpailu päättyi lopulta seinään.

Tämä sopi Valtteri Bottakselle. Suomalaiskuljettaja yritti tallinsa kanssa todella pitkää stinttiä ja pystyi pysähtymään Tsunodan aiheuttaman turva-auton takia. Noin 50 kierrosta samalla renkaalla ajanut suomalainen menetti lopulta vain yhden sijoituksen Ferrarin Charles Leclercille.

Myös Carlos Sainz sai ilmaisen varikkopysähdyksen turva-auton takana. Max Verstappen johtaa kilpailua espanjalaisen edessä, mutta Ferrari-kuskin renkaat ovat tuoreemmat. Kaksikkoa seuraavat Mercedes-kuskit Lewis Hamilton etunenässä.