Spekulaatiot Lewis Hamiltonin Kanadan GP:n missaamisesta voidaan unohtaa, kun brittitähti julkaisi sosiaalisessa mediassaan päivityksen tilanteestaan.

Hamilton kuvasi sunnuntain Azerbaidzhanin GP:n olleen hänen uransa kivuliain ja rankin, kun hän kärsi Mercedeksen W13-kilpurinsa rajusta pompotuksesta. Seitsenkertaisen mestarin selkä oli koetuksella ja Hamilton oli selvästi tuskissaan noustessaan kilpailun jälkeen autostaan.

Kilpailun jälkeen Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ei osannut sanoa, pystyykö britti ylipäätään osallistumaan jo ensi viikonloppuna ajettavaan Kanadan osakilpailuun. Hamilton kertoi maanantaina voivansa jo paremmin.

– Eilinen oli rankka ja viime yönä oli vaikeuksia nukkua, mutta heräsin posiitivisin fiiliksin tähän päivään, kertoo Hamilton Instagramissaan.

Britti kertoo selän olevan edelleen hellä ja runneltu, mutta kertoo akupunktion sekä fysionsa Angela Cullenin hoitojen auttaneen.

– Meidän on jatkettava taistelua. Tulen olemaan paikalla viikonloppuna, enkä missaisi sitä mistään hinnasta, julkaisi Hamilton.

Hamilton sijoittui Bakun vauhdikkaalla katuradalla neljänneksi. Seitsenkertainen mestari on nähty kuluvalla kaudella vain kertaalleen palkintokorokkeella. MM-pisteistä britti löytyy tällä hetkellä kuudennelta sijalta.