Miamin osakilpailun voittanut Max Verstappen ei ollut juttutuulella raskaan ajon jälkeen. Yli 30 asteessa ajettu kilpailu vaati kuskeilta hurjasti fyysisesti sekä henkisesti.

Charles Leclercin takanaan pitänyt Verstappen oli kilpailun voittajana haluttua tavaraa medioiden edessä. Väsynyt Verstappen päätti kuitenkin kanavoida sisäisen Kimi Räikkösensä ESPN:n haastattelussa.

Suorista vastauksista tunnettu entinen suomalaiskuljettaja olisi ylpeä Verstappenin tekemisestä haastattelupisteillä. Hollantilaiselta tiedusteltiin eroa Red Bullin sekä MM-kilpailija Ferrarin autojen eroa. Hallitsevan mestarin vastaus oli tyhjentävä.

– Värit ovat erilaiset, Verstappen täräytti.

Ferrari-päällikkö Mattia Binotto puolestaan kommentoi osapuolten eroja laajemmin. Italialaisen mielestä erityisesti kehitys on suosinut toistaiseksi energiajuomatallia. Verstappen on onnistunut voittamaan jokaisen kilpailunsa tällä kaudella, jossa hän on selvinnyt ruutulipulle.