Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto myöntää, että italialaistalli oli pettynyt Miamin GP:n tulokseen. Talli valtasi eturivin aika-ajoissa, mutta korkeimmalle korokkeelle sunnuntain osakilpailussa nousi Max Verstappen.

Hollantilainen on nyt voittanut jokaisen kilpailunsa tällä kaudella, missä tekninen vika ei ole pakottanut Verstappenia keskeyttämään.

Binotto on kuitenkin luottavainen siihen, että Ferrari saa kurottua eroa Red Bulliin kiinni kauden aikana. Italialainen toivoo kulukaton auttavan siinä. Ferrari on keskittynyt alkukaudella kilpurinsa ymmärtämiseen, kun Red Bull on puolestaan kehittänyt autoa kovaa tahtia.

– Red Bullilla on parempi vauhti tällä hetkellä. Imolassa sekä täällä he olivat muutaman kymmenyksen nopeampia, Binotto kommentoi PlanetF1-sivustolle.

– He ovat kuitenkin kehittäneet autoa alusta asti, me oikeastaan emme ole kehittäneet lainkaan. He ovat käyttäneet myös enemmän resursseja, joten toivottavasti kulukatto hidastaa heidän kehitystään jossain vaiheessa.

Binotton mukaan kauden ensimmäiset viisi kilpailua ovat kuitenkin sujuneet Ferrarin suunnitelmien mukaisesti. Suurempi päivityspaketti saadaan käyttöön Barcelonassa.