Espanjan GP piti sisällään usean käänteen, varsinkin kärkipäässä. Max Verstappenin nousu voittoon, Charles Leclercin yllättävä keskeytys sekä George Russellin aggressiivinen puolustaminen ottivat suurimman osan huomiosta.

Myös kärjen takana tapahtui. TV-kameroilta vähälle huomiolle jäi Pierre Gaslyn sekä Lance Strollin välinen yhteenotto. Ranskalainen syöksyi ensimmäiseen mutkaan Strollin sisäpuolelle, mutta osui kanadalaiseen. Tämä aiheutti Aston-kuljettajan pyörähdyksen.

Gaslya rangaistiin tilanteesta viiden sekunnin aikasakolla. Tämä jätti osakilpailuvoittajan lopulta sijalle 13.

Gasly hyväksyi tuomionsa, vaikka hänen mielestään kyseessä olikin enemmän kovaa kilpailua. Tuomariston silmään Gaslyn liike oli liian aggressiivinen. Tiedotteessa huomioitiin, miten ranskalainen aliohjasi suoraan Strollia päin aiheuttaen pyörähdyksen.

Myös Alexander Albonia muistutettiin aikasakolla kilpailun jälkeen. Thaikuski rikkoi ratarajoja liian monta kertaa, joten miehelle langetettiin sama viiden sekunnin aikasakko. Tämä ei kuitenkaan Albonin sijoitusta muuttanut ja hän jäi viimeiseksi maaliin yltäneeksi kuskiksi.

Alta näet Espanjan GP:n koosteen.