Arvostettu moottoriurheilusivusto Autosport antoi Valtteri Bottakselle kovaa kritiikkiä MIamin GP:n kuljettaja-arvioissaan.

Suomalaiskuljettaja ohitti ruutulipun sijalla seitsemän. 32-vuotias oli pitkään viidentenä, mutta yksi ajovirhe kilpailun loppuhetkillä päästi Mercedes-kaksikon miehen ohitse.

Autosport päätti rakertua Alfa Romeo -kuskin virheeseen arviossaan. Alkukaudella alisuorittanut Mercedes sai puolestaan kehuja. Bottaksen arvio oli 5/10, Mercedes-kaksikko Lewis Hamiltonin sekä George Russellin sarake näytti kahdeksaa

– Kaikki näytti niin hyvältä. Hän ajoi mahtavasti aika-ajossa ja piti lähdössä Hamiltonin takanaan. Bottas vaikutti tyyneltä ennen turva-auton tulemista radalle, mutta harhautuminen Mercedesten keskinäisestä kisasta, ajovirhe ja kosketus seinään oli niin ala-arvoista, että se rokottaa arvosanaa, Autosport kirjoitti suomalaisen kilpailusta.

Bottas oli itse pettynyt virheeseensä, mutta uskoi Russellin silti olevan nopeampi tuoreilla renkaillaan. Auton nopeus lupaa hyvää Barcelonaan.