Haasille sekä F1-sarjaan täksi kaudeksi palannut Kevin Magnussen on suoriutunut mainiosti alkukaudella. Tanskalainen on onnistunut nappaamaan pisteitä kolmessa kilpailussa. Australian GP on ainoa, jossa Magnussen oli kärkikymmenikön ulkopuolella.

Kokeneen tanskalaisen rinnalla istuu Mick Schumacher. Saksalaiskuljettaja teki erikoisen vaikutuksen Magnusseniin kaksikon tapaessa ensi kertaa. Schumacher käytti samaa lausahdusta Magnussenille, mitä tanskalainen täräytti haastattelutilanteessa Nico Hülkenbergille.

– Hänen ensimmäiset sanani minulle oli ”Ime pallejani’. Mickillä on hyvä huumorintaju, Magnussen naurahti Sport Bildin haastattelussa.

– Tiesin siitä hetkestä eteenpäin, että meillä tulisi olemaan hyvät välit. Mick on todella mukava ja rento, hän ei esitä mitään turhaa. Se ei ole aina sanomatta selvää F1-piireissä.

– Hän on loistava kuljettaja. Ne jotka väittävät hänen olevan F1-sarjassa vain sukunimen takia, ovat väärässä. Hän on kestänyt nimen tuomat paineet ja menestynyt.

Schumacer ei ole onnistunut nappaamaan vielä yhtäkään pistettä F1-urallaan. Miehellä on kuitenkin nimissään F3 -sekä F2-mestaruudet.